Bianca og Brutus 1 år

Denne oppdateringen burde vært gjort for lenge siden men dagen flyr og familie, hus, hage og 6 katter krever sitt. Bianca og Brutus er to vidt forskjellige individer som begge er flotte om enn på hver sin måte.

Bianca er en jente som er ganske forsiktig av seg.
Hun er på vakt med at alt som er nytt da det i utgangspunktet kan være farlig. Jenta liker i grunnen best at hver dag er lik. Dette er imidlertid noe som fort kan forandre seg for hun har langt igjen til hun er voksen. Bianca har som pappa Ozzi ikke så lang og fyldig pels men tufsene ved ørene og den flotte buskete halen er imidlertid på plass. Fargen og mønsteret på pelsen er nå ganske så lik Ozzi men endel varmere nesten gyllen.
NO*Asoras Bianca jun 2017Bianca er enda noe ung for å bli mamma men skulle nok gjerne allerede nå ønsket seg sin egen familie hvor hun var alene om all oppmerksomheten. Kanskje en forvért dukker opp…

Bianca er passert 3 år med kull forhåpentligvis til høsten. Vi håper da vi finner en trivelig familie til en av de små hvor hun får lov å flytte med.

Brutus er ganske så nysgjerrig og i tillegg en tøffing.
Han er imidlertid veldig snill og går godt overens med alle i huset utenom foreldrene sine. Gutten er lett å håndtere og godtar alt som vi tobente måtte finne på av bad og stell. Kommer godt med for gutten har endel pels som moren så selv i sommerpels bør den stelles jevnlig. Det er imidlertid ikke noe problem da han koser seg når kammen er i bruk. Vi synes heller ikke pelsstellet gjør noe da pelsen hans er aldeles nydelig.
NO*Asoras Brutus jun 2017Brutus er enda i utvikling og vurderes i skrivende stund fortsatt for bruk i avl.

BIANCA OG BRUTUS 7 MÅNEDER
Postet den 29. desember 2016

7 måneder er gått og det er helt utrolig hvor fort tiden har gått.

På 7 måneder har Bianca og Brutus utviklet seg masse. De har begge to et herlig gemytt og er også utrolig søt å se til. Bianca er en liten energibunt som ofte raser rundt i huset i full fart og er nok den som er mest glad i lek. Hun er også svært selvstendig ung dame og er ofte ute i hagen. Begge to er imidlertid glad i kontakt og oppmerksomhet fra oss tobente. Brutus svinser rundt meg i det daglige og bruker tastaturet som seng når han vil ha kos.

Om Tone

Bosatt på sørvestlandet av Norge, hjemmearbeidende og mor til tre. Så langt er det blitt seks sibirkatter og et barnebarn. Strikking og søm har jeg holdt på med siden 1974 mens katter har tatt helt av siden 2011. Det jeg kan er mest basert på erfaring, men noe skole, kurs og bøker ligger også bak.
Dette innlegget ble publisert i Katt, NO*Asoras og merket med . Bokmerk permalenken.