Annonsert

Kattunger til salgs

NO*Asoras har kattunger for levering i august.

Far: (N ) Siberikos Quintin
Mor: Mittelmeijer Orenda
Ungenes stamtavler

NO Asoras D kull 7 uker sibirkattunger

Kattunger leveres fullvaksinert, kastrert, har fått nødvendige ormekurer og ID-chip registrert i Dyreidentitet.

Det følger med NRR salgskontrakt, helseattest fra veterinær, stamtavle fra NRR/Fife, informasjon/veiledning og bilder fra tiden her hos oss (USB). De vil også ha med seg en kattungepakke med leker, forskjellig mat de er vant og dosand til de første ukene i nytt hjem for å lette overgangen.
Foreldrene er helsetestet før avl.

NO*Asoras
Tone Christensen
Sømmevegen 8
4055 SOLA
(v/ Stavanger Lufthavn)

Kontakt: asoras@sibirkatter.no

Hjemmeside: http://sibirkatter.no/

 

Uansett hvem dere velger å kjøpe sibirkatt hos, sjekk opp selgeren på forhånd. Det er det viktigste du gjør om du ikke kjenner til selgeren, og kan spare deg for mange unødige bekymringer seinere. Dere kan blant annet forhøre dere hos Sibirkattens Venner og passe på å få se kattungen før dere bestemmer dere. Det finnes dessverre noen useriøse selgere der ute. Pass på at selger leverer godkjent stamtavle! Katter som selges uten stamtavler er pr definisjon en huskatt og ikke ekte rase. Det er stamtavlen som er beviset på at du eier en ekte sibirkatt. De som driver med seriøs avl leverer alltid stamtavler med kattene de selger.

Om Tone

Bosatt på sørvestlandet av Norge, hjemmearbeidende og mor til tre. Så langt er det blitt seks sibirkatter og et barnebarn. Strikking og søm har jeg holdt på med siden 1974 mens katter har tatt helt av siden 2011. Det jeg kan er mest basert på erfaring, men noe skole, kurs og bøker ligger også bak.
Dette innlegget ble publisert i Katt, NO*Asoras og merket med , , . Bokmerk permalenken.