Ungene 8 – 12+ uker

(8.nov)
Tiden går utrolig fort med sånne skjønne små firbente i hus. Litt arbeid er det jo men det aller meste gjøres med glede så søte som de er 🙂

Sibirsk katt NO*Asoras Casper

Casper

Sibirsk katt NO*Asoras Ciara

Ciara

Sibirsk katt NO*Asoras Cody

Cody

Sibirsk katt NO*Asoras Cleo

Cleo

Sibirsk katt NO*Asoras Chudo

Chudo

(14.nov)
Det skjer mye nå og vi har lite tid til å skrive innom her.
Ikke er det så lett heller for den tobente når en vil sove på fange, en leker på tastaturet mens de andre vil stikke av med ledningen.

Verden er blitt litt større. Porten til trappen står åpen det meste av tiden og vi har fått ganske så høyt tempo både ned og opp. Litt bekymring vekker vi innimellom med tanke på ytterdøren nede men verden her inne er stor nok – foreløpig.
Vi har startet å få opplæring innenfor manikyr, pedidikyr i tillegg til stell av hår. Ganske tullete og veldig kjedelig. Vi rømmer fra opplæringen så fort anledningen byr seg men vi skal nok lære etterhvert.

Nå har vi  sluttet med å smake på alt mulig og får lov til å bruke mor sin dokasse med klumpesand. Det var i grunnen vår egen avgjørelse for mor har dokasse med tak og luke og ingen trodde vi ville våge oss inn men der tok de feil. Tøffere enn toget og veldig nysgjerrig er vi både over, under, bak og imellom så pass på så vi ikke blir i klem. Cleo har rekorden i å oppsøke flest rom, Cody har vært høyest ved å klatre opp under taket og Chudo har vært lengst ved å være flest ganger på stuen nede. Ciara og Casper henger med på det meste og er ikke langt bak.

Cleo, Casper og Chudo har ødelagt rekorden til Cody i å klatre høyest noe som bestefar Ozzi er lite begeistret for.
9 uker collage av ungene
(22.nov)
Tenk at vi er allerede blitt 10 uker gamle.
Nå har vi skaffet oss en koselig hule til å sove i med innlagt varme. Vi fant nemlig ut at det stengselet som var satt innunder trappen gikk å bøye og da var ingen tunge å be. Alle fem forsvant inn og vi hadde det supert og fredelig en liten stund. Selvfølgelig prøvde den tobente å fikse sperren men vi sørget for at hun gav opp.
Vannfontene er også kommet på plass som vi søler med både titt og ofte og den er ganske så gøy når vi ikke har annet å gjøre. Det er nemlig ofte besøk av ulike tobente som gjerne leker med oss 🙂

Cleo 10 uker

Cleo 10 uker

Casper 10 uker

Casper 10 uker

Chudo 10 uker

Chudo 10 uker

Ciara 10 uker

Ciara 10 uker

Cudo 10 uker

Cudo 10 uker

(2.des)
Fortsatt raske og friske og full i påfunn.
Ciara er blitt mors og Bianca sin lille hjelper og bruker mye av tiden på å vaske oss søsken noe som vi ikke alltid synes er like gøy. Hun er også veldig kosete og vil sove på fang.
Cleo har heldigvis ikke begynt med vasking men er opptatt med å leke når hun ikke skal kose hos en tobent.
Casper er fortsatt ganske forsiktig men er den som er mest glad i å leke. Han leker både høyt og lavt med det meste han måtte finne men han liker å holde seg i nærheten av en tobent.
Cody får smilet frem stadig vekk hos de tobente og det med sin måte å hilse på. Han rundvasker nemlig fjeset deres. En uvane som nok må ta slutt men som er mye bedre enn pappa Quintin sin biting av nesetippen.
Chudo har trukket seg litt ut av gjengen nå for tiden for han har riktig så mye han skal finne ut av. Ofte dilter han etter de voksne kattene og da spesielt etter farfar. Så langt går dette bra for Chudo forstår allerede mange av lydene som katter lager og er flink og bakke ut. Chudo er også ivrig på å følge etter de tobente rundt i huset.

(13.des)
De vokser og er full av energi. Ikke lett å få tid til skriving men noe førjuls bilder har vi tatt av alle utenom Chudo som kommer senere.

Ciara 13 uker førjulen 2017

Ciara 13 uker førjulen 2017

Ciara 13 uker førjulen 2017

Ciara 13 uker førjulen 2017

Cleo 13 uker førjulen 2017

Cleo 13 uker førjulen 2017

Cleo 13 uker førjulen 2017

Cleo 13 uker førjulen 2017

Cody 13 uker førjulen 2017

Cody 13 uker førjulen 2017

Cody 13 uker førjulen 2017

Cody 13 uker førjulen 2017

Casper 13 uker førjulen 2017

Casper 13 uker førjulen 2017

Casper 13 uker førjulen 2017

Casper 13 uker førjulen 2017

(3.jan)
En hel måned er gått siden siste oppdatering og nå er det ikke bare vi som har holdt tobente unna tastaturet men også julepynting, vasking og julemat med besøk. Riktig nok har vi nok sørget for litt ekstra arbeid med å ta ned litt julepynt innimellom sånn før den egentlig skulle ned. Det vil si at pynten måtte opp igjen etter litt børsting og rengjøring. Treklatring har også forekommet av guttene men bare noen få ganger. Det har vært overvåking fra de tobente det meste av tiden  så så mange sekundene i treet har det ikke blitt.Julen 2017 Cleo og CodyJulaften og nyttårsaften var det spesial servering med hovedmenyen kalkun også til oss firbente. Riktig nok ble vår servert nede på gulvet men vi gjorde så godt vi kunne for å delta litt oppe på bordet også. Direkte julegaver var det lite av men smågodt for katter fikk vi gjennom hele julen som tørket fisk og kjøtt i små terninger. Vi sørget forresten for «julegaver» selv for det hang noen fine «baller» nokså lavt nede på juletreet 🙂Julen 2017 Cleo og Orenda Nå har vi vært flere turer til veterinæren og begge vaksinene er på plass. Guttene er helt ferdig inkludert kastrering og reiser til nye hjem denne uken. Den 12.januar er det kastrering for jentene med avreise til nye hjem uken etter.

Fotoalbum på Facebook

Ungene-0-4-uker
Ungene 4 – 8 uker