Ungene 4 – 8 uker

Følg oss fra 0 – 4 uker,  følg oss fra 8 – 12 uker og fra 12 – 16 uker

De 5 ungene til Orenda og Ozzi vokser og trives.
-> fotoalbum på Facebook

4 uker og det er allerede trangt

4 uker og det er allerede trangt

Fire uker gamle var det full fart og spenning og plassen måtte utvides.
De ble da flyttet inn på et rom med litt mer gulvplass til løp og lek og i tillegg ble lekegrinden satt opp inne på loftstuen.

Nå lekes det om kvelden, natten og morgenen inne på soverommet og om dagen er de på loftstuen trygt i lekegrinden. Små som de er er det mye nytt og spennende som helst skal smakes på og med avgrenset plass er det lettere å passe på.

Med lekegrinden på plass inne på stuen får Quintin leke mer med de små men det under oppsyn. Det lett kan bli litt mer voldsomt enn godt er ung og leken som han er. Far Ozzi er ikke like intressert enda men Mellow ligger gjerne like uten for og følger med på leken.

Lekegrind og større rom er greit nå som venner og familie skal hilse på og gjøre dem trygge og uredde. En spennende tid når mye skal læres og tilvennes.

—————–

Med masse besøk av oss tobente, leker og hverandre skulle det være nok å finne på, men ikke for disse. Brutus var først, men Bianca fulgte allerede dagen etter med å rømme fra bingen. Brutus var den største våghalsen ved å klatre opp siden på sengen deres og derfra hoppe over til veggen for å klatre igjennom. Bianca derimot var ganske smart og fant ut at tauen som plasten var festet med kunne brukes til å dra opp døren. Bandit må ha sett Bianca for han gjentok det senere på dagen.

Dag 42 fant alle ut at de kunne hoppe opp å få tak i grinden over plasten for deretter å trekke seg opp og krype igennom gitteret. Siden dette ble den nye leken og vanskelig å passe på gav vi opp. Loftstuen ble sikret og lekegrinden fjernet. En gjeng som kan gi oss utfordringer fremover.

6 uker er passert.
Fotoalbumet på FB er oppdatert etter en liten photoshoot. Denne måtte foregå på en hylle oppe på veggen for nå er det lite ro i kroppen hos denne gjengen.

NO*Asoras B-kull 6 uker gamle

NO*Asoras B-kull 6 uker gamle

Nå begynner vi så smått å se ulike personlighet hos de små men det er tidlig og den  kan enda endres.

Bingo er ganske forsiktig av seg, men tross at han er minst er han først til å angripe de andre i lek. Foreløpig er han den mest kosete i gjengen og legger seg ofte til å sove på fanget eller inntil i sofaen når han ikke legger seg rett over tastaturet.

Bamse er den roligste i gjengen for øyeblikket. Leker mye med de andre, men leker også endel alene med leker. Han er den aller første som kommer løpende mot oss når vi kommer inn i rommet. Han er veldig glad i kontakt og oppmerksomhet, men ingen fangkatt.

Brutus er kanskje i smarteste laget og har allerede lurt seg etter mor ned i første etasjen for å utforske. Han finnes ikke redd, men er alikevel forsiktig. Veldig kontaktsøkende men foreløpig ingen fangkatt.

Bandit er ganske energisk og finner på noe det meste av tiden. Han har også testet trappen ned til første, men både hoppet, spratt og datt. Heldigvis er det tatt høyde for dette med plast nedeover rekkverket og trinnene er tette. Denne gutten er mye av alt og ganske så kosete når han er trøtt.

Bianca er den eneste jente i gjengen. En jenta som er minst er like rampete og tøff som guttene. Mest opptatt av lek med de andre og har lite tid til kos for øyeblikket. Spennende å følge utviklingen hennes.

—————–

7 uker gamle er det full fart og spenning og de finner stadig på nye ting,
Dører må både åpnes og lukkes forsiktig for nysgjerrigheten deres kan fort føre til en liten i klem. Vaskerommet er ekstra spennende og maskin som går skremmer ingen.

Siden varmen stakk innom på besøk fikk de lov å ta en tur ut på altanen til stor begeistring. Imidlertid var gutterommet like innenfor også helt nytt for dem og med klatretre som de ikke hadde sett før var det mye mere spennende.

Ute for aller første gang

Ute for aller første gang

Da var verden blitt enda større.
Uredd og nysgjerrig fulgte de etter mor ned trappa og det meste av første etasjen ble sømfart fra krok til krok. Det ble en time hvor det gjaldt å passe stegene for de små som var over alt. Hektisk og intens, men deretter ganske så stille i huset da alle fem sovnet på stolene under spisebordet.

Følg oss fra 0 – 4 uker
Følg oss fra 8 – 12 uker
Følg oss fra 12 – 16 uker
-> fotoalbum på Facebook