Ungene 4 – 8 uker

Dag 30 passerte Quincy også 500 gram..
Matvraket Quintin drar fra med sine 530 gram. Det har gått greit å få dem til å spise vanlig mat og begge er ivrig i skålene sine. Tar nok litt tid med toalett treningen selv om de begge er oppi der ofte. Så langt er det kun smaking så sanden må være gullende ren og skiftes hyppig.

Mat er ok for begge, 30 dager gamle

Mat er ok for begge, 30 dager gamle

Dag 31
Lek med ball er favoritt leken deres. Det ser nesten ut som om de har en liten fotballkamp på gang.

Nå måtte det endring til. Jeg synes det ble litt lite kvalitetstid med hele familien samlet. Stortsett var det en eller ute av syne oppe på kattenes rom.  Da gjestene også ble der oppe ble kompostbinger løsningen. Nå kan heller ungene tilbringe litt tid på stuen hver eneste dag.

Til stua

Til stua

Dag 32 startet flott.
Quincy styrte fælt rundt i dokassen og lagde små hauger før han satte seg til rette og tisset.

Dag 38 / 5 uker gamle, er det full fart i leiren.
Kompostbingen fungerer supert. Vi får et mye mindre område å holde kjemisk fritt for småbiter og sjokoladesmuler siden siden guttene smaker på det meste. Gitteret gir dem også utfordringer. Når de er lei av de vanlige lekene tar de en runde rundt og sømfarer veggene for rømnings muligheter. Iblant presser de på kantbeskyttelsen og lager åpning, og andre ganger klatrer de like godt opp. Muskelbygging og hjernetrim blir det i massevis. Vi tobente trimmer også i masse vis med å springe dem inn igjen. Nå er småtassene er blitt lynraske og er aldri i bingen uten tilsyn. Om natten og når vi ikke har tid, bor de på rommet sitt oppe.

Guttene sover over alt (38d)

Guttene sover over alt (38d)

Guttene er blitt kjempeflinke klatrere og klatrer på det meste. Den laveste stolpen er nå et yndet mål og en fin platform til å hoppe fra. Begge er blitt ganske tøffe.

Quintin og Quincy er ikke så avhengig av hverandre lenger. Guttene spiser det de får servert både våtfor, kjøttvelling og tørrfor. Quincy er også kjempeflink å drikke av vannskålen. Dokassen blir brukt hver eneste gang de «må».

Første familiemiddag (6.juli)

Første familiemiddag (6.juli)

Dag 42 / 6 uker gamle er de ute for første gang.
Litt skummelt var det men mest spennende. Både mor, far og vi på to passet ekstra godt på. Foreløpig er åpninger alt for store til deres små hoder, men vi skal finne en løsning. Alt skulle undersøkes og selv vannfontenen ble klatret på.

Nå er lekegrinden mest et klatrestativ og bare en liten utfordring. Guttene er over alt og det i høyt tempo. Quintin er lederen og tar seg opp på det meste i løpet av sekunder.

Dag 50 / 7 uker gamle har de begge fått sitt første bad.
Det gikk overraskende greit, men vi gjorde det enkelt nå i første omgang uten flere typer shampo. Kloklipp ble også bare på liksom nå i starten så de kan bli vant til å holdes fast i potene.
Begge guttene utvikler seg flott og Quintin har akkurat passert 1kg med Quincy like bak.

Dag 56 / 8 uker.
Tiden og utviklingen har gått fort.
Lekegrinden er fjernet for to  store og flinke gutter som har passert et kilo begge to. Hele huset er blitt deres lekeplass til Ozzi sin fortvilelse. De følger han som skygger over alt.

Guttene leker på altanen

Guttene leker på altanen

Trappen opp er unna på sekunder og katteluken til altanen entrer de også. Trappen får heller se noe underlig ut den nærmeste tiden med rekkverket pakket inn i plast så de ikke ramler gjennom sprinklene.

Do kassen er blitt til to og plassert under trappen sammen med de voksen sin. Guttene tar problemfritt den første ledige kassen enten det er sand, perler eller klumpende plantefibre. At foreldrene sin er overbygget betyr også lite.

Guttene i hagen

Guttene i hagen

Hagen har blir benyttet flittig de siste dagene for sommeren har kommet for fullt. Guttene stortrives ute og da spesielt i buskene hvor det er skygge og mange gjemmesteder. Ser også ut som om Mellow og Ozzi setter pris på utfluktene de har alle sammen, for de leker alle sammen i høyt tempo.

Formiddagslur

Formiddagslur

Kattungene 0 – 4 uker

Kattungene 8 – 12 uker

Forberedelser til kull født 29. mai 2014