Ungene 8 – 12 uker

Artig med liv i huset.
De to små firbente er over alt.

Glad i mat er de begge, men Quintin er verst. Han prøver å nå maten allerede på kjøkkenbenken ved å klatre opp buksebeina. Ikke helt behagelig med de skarpe små klørne og helt utenkelig i fremtiden med en syv kilos hannkatt.

Gutta på kjøkken (9uker)

Gutta på kjøkken (9uker)

Nå har vi begge mye på kjøkken hvor vi har klatrestativ ved vinduet. Her lages mat og her jobbes det på datamaskin. Tanken er å gjøre guttene raskt vant til lyder. Microovnen surrer, oppvaskmaskinen plasker og i vasken er det rennende vann. Vannkokeren er selvfølgelig en ekstra utfordring ettersom den hveser.

Quintin forsøker hengekøya (9uker)

Quintin forsøker hengekøya (9uker)

 

Guttene er virkelig blitt glad i hagen.
Ozzi har i motsetning til Mellow vært ofte ute i all slags vær. Selv om det pøser ned ligger han gjerne på pipa og overvåker området sitt. Guttene er ikke ulike Ozzi og smetter fort ut etter faren uten å bry seg med regnet. Nå er det heldigvis veldig godt og varmt for guttene er ikke like vanntett som Ozzi er – I hvertfall ikke enda.

De vokser og trives
Litt over 10 uker gamle veier begge 1,5 kg. To selvstendige gutter som klarer det aller meste som far Ozzi gjør, men fortsatt koser seg hos mor.
Men tiden går fort og det er ikke lenge til kofferten skal pakkes.

Quintins sovestilling 10 uker

Quintins sovestilling 10 uker

Quincy i full fart opp 10 uker

Quincy i full fart opp 10 uker

11 uker gamle var begge hos veterinær for vaksine og helsesjekk. Veterinæren fylte ut helseskjema uten feil eller svakheter og kommenterte også at begge var godt sosialisert.

3 måneder gamle er begge guttene passert 1900 gram.
Mamma Mellow har nå stengt melkebaren og det har i gått av i likeste laget. Ser guttene lærer spesielt mye kommunikasjon katter i mellom nå om dagen.
Ny jenta Orenda er inkludert med de andre og alle kattene går godt overens.

Kattungene 0 – 4 uker

Kattungene 4 – 8 uker

Forberedelser til kull født 29. mai 2014