Orenda

Mittelmeijer Orenda
SIB n 09 22 sort tabby med hvitt
Født 22 april 2014

ORENDA kommer fra oppdrettet
Mittelmeijer som holder til i Nederland
v/ Ludmila Khimonina og Ed Mittelmeijer

HCM: normalt 14. june 2018 + 3. juni 2017 + 11. apr. 2016 +  11. aug.2015
PKD1 DNA: negativ
PK deficiency DNA: negativ
Blod gruppe: A ev. AB ved DNA

DNA testet til bærer av pelsfarge
Agouti Resultat: A/A – alt avkom vil være mønstret(ikke bærer av solid)
Amber resultat:E/E – ikke bærer.
Colorpoint Restriction Resultat:C/C – ikke bærer av colorPoint som kan gi Neva Masqurade.
Brown resultat: B/B – ikke bærer av brun eller kanel farge
Dilute resultat:D/D – ikke bærer.

Pedigree/stamtavle:
http://pawpeds.com/db/?a=p&id=1222223&g=4&p=sib&date=iso&o=ajgrep

2ndre oktober 2015 ble Orenda mor for første gang. Hun og Quintin ble foreldre til 3 jenter og 2 gutter. Alle med samme mønster som mor. Samtlige er kastrert

17nde mai 2016 ble Orenda mor for andre gang. Hun og Ozzi ble foreldre til 4 gutter og en jente. 3 av guttene arvet Orendas klassisk tabby mønster mens jenta og den ene gutten fikk spotter som Ozzi. Bare jenta Bianca og den ene gutten Brutus er videre i avl og det her hos oss. De andre er kastrert.

13nde september 2017 ble Orenda mor igjen for tredje gang. Hun og Quintin fikk 2 døtre og 3 gutter. Denne gangen fikk 2 gutter og den ene jenten samme mønster som mor men en jente og en gutt fikk Quintins spottede mønster. Samtlige er kastrert

12te april 2019 ble Orenda mor for siste gang. Hun og Quintin fikk 1 datter og 6 gutter. Denne gangen fikk en av guttene og jenta samme mønster som mor mens fem gutter fikk Quintins spottede mønster.

29nde juli 2019 ble Orenda kastrert.
Vi har noen venner som ga henne en fremtid i deres paradis hjem med sønnen Diego. Hun vil nå ha en mye bedre fremtid der enn hos oss der hun mistet topp status som kastrert. Hun vil bli savnet den vakre jenta vår med sin snille personlighet.

*****
Orenda er et flott tilskudd til vårt oppdrett. Hun har flott profil, fantastisk pels og en kraftig benstamme. Gemyttet er også helt upåklagelig.

Som mor har Orenda også vist seg som utmerket. Enkle fødsler og hun har tatt virkelig godt vare sine små som her har utviklet seg til trygge, nysgjerrige og kjærlige katter som elsker å sove nær deres tobente venn.

Bilder